Become A Donor

Become A Donor
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@zegen.com

Kerkdiensten

In de kerkdiensten wil God ons ontmoeten. Hij geeft zijn Woord, zijn Geest, zijn liefde – in de naam van Jezus. We luisteren elke zondag naar het goede nieuws van het evangelie van Jezus. Ook bidden we tot God, lezen uit de Bijbel en zingen psalmen, gezangen, opwekkingsliederen en andere liederen. We zijn blij met de vele muzikale kwaliteiten in onze gemeente. De gemeentezang wordt begeleid met orgel, piano, muziekband, koperblazersgroep of cantorij.
Je bent van harte welkom!

Je kunt ook online een kerkdienst luisteren, kijken of terugluisteren/terugkijken via kerkdienstgemist.

Als je een vraag of opmerking hebt naar aanleiding van een dienst, dan horen we het graag via reageren@centrumkerk.nl 

Video-opnames

Tijdens onze kerkdiensten worden video-opnames gemaakt om mensen die om wat voor reden dan ook niet naar de kerk kunnen komen de gelegenheid te geven de diensten mee te beleven. Deze opnames zijn live te bekijken via deze website en via kerkdienstgemist. De diensten zijn een jaar lang terug te kijken via het archief. Als u onze kerkdiensten bezoekt, kan het dus voorkomen dat u op deze beelden te zien bent. 
Wil je graag onze kerkdienst bezoeken maar er zeker van zijn dat je niet in beeld komt? Een deel van de kerkzaal wordt nooit in beeld gebracht. De koster kan je hier meer informatie over geven.

Crèche tijdens kerkdienst

Kinderen tussen 0 en 2 jaar zijn op zondag tijdens de dienst van harte welkom in de crèche. Tijdens de collecte kunnen de kinderen opgehaald worden, en zo ook de zegen meekrijgen.

Bijbelclub

Kinderen van 3 – 5 jaar kunnen tijdens de ochtenddienst naar de Bijbelclub in een aparte ruimte in het kerkgebouw. Daar luisteren ze naar een Bijbelverhaal. Er wordt geknutseld, gezongen en samen gebeden.
Tijdens de collecte of na afloop van de dienst kunnen de kinderen opgehaald worden.

Schatgraven


Voor de kinderen van groep 3 t/m 6 van de basisschool is er gedurende de periode september t/m mei tijdens de ochtenddienst ‘schatgraven’ in een zaal van de kerk. De kinderen luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, bidden samen en er is een activiteit.

Koffie na de kerkdienst


Na afloop van de ochtenddienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de centrale hal, onder het genot van een koffie of thee.