Become A Donor

Become A Donor
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@zegen.com

Wie we zijn

Onze gemeente is een Nederlands Gereformeerde Kerk en maakt deel uit van een landelijk kerkverband. Er zijn ongeveer 1100 leden. Vanwege de grootte is de gemeente verdeeld in wijkkringen. Zo hopen we dat ieder er zijn eigen plek vindt. Leden van de gemeente komen vooral uit Leek, Tolbert, Nietap, Midwolde, Boerakker en Zevenhuizen.

Wat we geloven

Als Centrumkerk zijn we deel van de gemeente van Jezus Christus, de opgestane Heer. We zijn een groep van gelovigen, verbonden met God en met elkaar. Wij geloven dat God zich aan mensen verbindt, dat hij hen opzoekt en een relatie met hen aangaat. We ontmoeten God en elkaar ondermeer op zondag in het kerkgebouw rondom een open bijbel.

Wat we willen uitdragen

Als gemeente willen we ‘Leven voor God, geven om mensen’. We leven voor God, die ons leven leidt en ons een doel geeft. God roept ons om te geven om alle mensen, om naar hen om te zien en hen lief te hebben. In ons dagelijks leven proberen we dit uit te dragen, en binnen onze gemeente en daarbuiten..

Naam

Voor de naam Centrumkerk is gekozen omdat onze kerk in het centrum van het dorp staat, het centrum is waar we elkaar ontmoeten en omdat God in het middelpunt (centrum) van ons leven staat.